foto_tm

Trust me

Het begint natuurlijk allemaal bij jou. Samen de balans vinden. Indien nodig heb ik een kleine kring van specialisten om me heen die kunnen meedenken bij bijzondere uitdagingen.

 

Go for it

Als geen ander weet ik hoe plezierig het is om controle te hebben over je lichaam en geest. Mijn passie is om dat met anderen te delen en ze dat te laten ervaren. In staat te zijn om te genieten van jezelf en het leven door simpelweg anders te leren denken en anders te bewegen. Balans vinden!!! Niet door keiharde trainingsprogramma's en diëten maar door samen uit te vinden wat nu voor jou het beste werkt. Mijn jarenlange trainingservaring zowel op het mentale als op het fysieke vlak maakt dat ik het net wat anders aanpak. Geïnspireerd door mijn vele reizen en mijn ontmoetingen met bekende, beroemde en gewoon heel bijzondere mensen. Filmsterren, topsporters , goeroes, coaches, trainers met al hun trainingsprincipes en soms prachtige levensfilosofieën. Het gaat niet over zomaar even een paar kilo's afvallen of aankomen, maar blijvend jouw kwaliteit van leven verbeteren. Het draait om dat ene woord: BLIJVEND. Door je bewust te laten worden van jezelf, je eetgewoonten en je manier van bewegen.

 

foto_gfi

My way

Mijn visie is resultaat gericht doelen behalen door kort, simpel, effectief maar vooral met plezier te leren bewegen. Dit doen wij samen door het op een lijn brengen van lichaam en geest. Dit zal uw gezondheid en kwaliteit van leven blijvend verhogen en verbeteren.